Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool a Sporting gólvágóját szemelte ki! – sajtóhír

Szigetországi értesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool gárdája felvette a kapcsolatot a Sporting képviselőivel Pedro Goncalvessel kapcsolatban. A “Vörösök” ugyanis szeretnék megszerezni a nyáron a portugál csapat kiválóságát.

A Sporting kiválóan teljesít ebben az idényben, hiszen jelentős előnnyel vezetik a bajnokságot a Porto, Braga, Benfica trió előtt. A zöld-fehérek sikerének egyik alappillére Pedro Goncalves, akit tavaly nyáron szereztek meg. A 22 esztendős játékos teljesítményére nem meglepő módon számos topcsapat felfigyelt. A Mirror legfrissebb beszámolója alapján a középpálya szinte minden posztján bevethető futballistára a Liverpool, a Real Madrid és a Manchester United is szemet vetett. Az angol lap értesülései szerint a “Vörösök” fel is vették a kapcsolatot a Sporting képviselőivel és a nyáron szeretnék magukhoz csábítani az “Oroszlánok” kiválóságát, de minden bizonnyal a nagy érdeklődés még jobban felveri az amúgy is sokra taksált játékos árát.

Pedro Goncalves ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 20 találkozón lépett pályára a Sporting színeiben, amelyeken 14 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális kenyéradójához. Piaci értékét 15 millió euróra teszi a mértékadó transfermarkt.