Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: az Atlético Madrid – Chelsea mérkőzést sem játszhatják le Madridban

Arról már mi is beszámoltunk, hogy a Real Sociedad-Manchester United Európa-liga találkozót Torinóban fogják lejátszani, és ugyanígy nem Spanyolországban fogják megrendezni az Atlético Madrid-Chelsea Bajnokok Ligája mérkőzést sem. 

Nem Madridban fogják lejátszani a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásában az Atlético Madrid és Chelsea találkozóját. Ennek oka, hogy a spanyol kormány meghosszabbította az Egyesült Királyságból, valamint Dél-Afrikából és Brazíliából érkező járatokra vonatkozó korlátozásokat. A fent említett országokból csak úgy lehet beutazni Spanyolországba, hogy ha tíz napos karanténba vonulnak, így a londoni csapatnak nem lenne lehetősége a meccsre Madridba utazni.

Ugyanezen okok miatt cserélték le a Real Sociedad-Manchester United El-találkozó helyszínét is Torinóra, és most az Atlético-Chelsea mérkőzésnek is új helyet kell keresni, de hivatalosan még nem jelentettek be semmit. Belgium, Franciaország, Portugália és Németország szintén ki vannak zárva, mivel ezek az országok is ugyanazokat az intézkedéseket vezették be, mint Spanyolország. A két legvalószínűbb helyszín Bukarest vagy Varsó lehet. 

Budapest eddig csak profitál ezekből a helyszínváltozásokból, mivel eddig két Bajnokok Ligája mérkőzésről derült ki, hogy a magyar fővárosban lesz: a Puskás Arénában rendezik majd meg az RB Leipzig-Liverpool, illetve a Borussia Mönchengladbach-Manchester City találkozókat is.