Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Dortmund csábítja a Lipcse magyar sztárját – sajtóhír

Egybehangzó német sajtóinformációk szerint a Borussia Dortmund együttese komolyan kiszemelt a Bundesligában (német bajnokságban) szereplő RB Leipzig, aki azonban egyelőre nem nagyon tudna jobb helyet elképzelni jelenlegi kenyéradójánál…

A Kicker korábban beszámolt róla, hogy a kapust kereső Borussia Dortmund komolyan kiszemelte magának az RB Leipzig csapatában évek óta megbízható teljesítményt nyújtó Gulácsi Pétert. A német lap a minap megszólalta a magyar válogatott hálóőrt, aki továbbra is elkötelezett klubja mellett:

“Nagyon otthonosan érzem magam Lipcsében a családommal együtt, abszolút el tudom képzelni, hogy hosszú távon is itt maradok. Anglián és Salzburgon keresztül Lipcsében találtam meg a számításom, sok mindennek kellene történnie, hogy saját kérésemre távozzak innen.”

A 30 esztendős portás 2015 óta védi a lipcsei csapat kapuját, korábban a fiókcsapatnak számító Salzburgban is szerepelt, első külföldi klubja pedig a Liverpool volt, melyhez 2007-ben szerződött az MTK-tól.

Gulácsi számára így több szempontból is pikáns lesz, amikor jövő kedden a Lipcse a Puskás Arénában fogadja a Liverpool csapatát a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán.