Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hivatalosan is Ryan Reynoldséké lett egy angol ötödosztályú klub

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a két hollywoodi színész, Ryan Reynolds és Rob McElhenney az elmúlt hónapokban azon dolgoztak, hogy megvásárolják az angol ötödosztályban játszó walesi klubot, a Wrexham AFC-t. Az ügylet mostanra zárult le, így a két sztár mostantól hivatalosan is a csapat tulajdonosának mondhatja magát. 

A Deadpool sztárja, Ryan Reynolds és a Felhőtlen Philadelphia színésze, Rob McElhenney aláírták a papírokat, amellyel a walesi Wrexham AFC 100 százalékos tulajdonosaivá váltak, és az üzlet feltételei alapján 2 millió fontot már invesztáltak is a klubba. A közleményben, amit a klub korábbi tulajdonosa, a szurkolók által irányított alapítvány tett közzé az olvasható, hogy ezt  az összeget máris felhasználhatják, és az elsődleges cél az lesz, hogy új játékosokat igazoljanak az első csapatba, de 50 ezer fontot fognak költeni a “női labdarúgó program javítására is”.

A két színész a felvásárlás lezárultával boldogan nyilatkozott az üzletről:

“Különleges nap ez mindkettőnk számára. A játékosokkal, a személyzettel, a szurkolókkal és a helyi közösséggel együtt most arra fogunk törekedni, hogy naggyá tegyük a klubot, visszakerüljünk az EFL-be és nagyobb nézőszám előtt játszunk, illetve szeretnénk felújítani a klubot úgy, hogy mindeközben pozitív változást hozunk Wrexham szélesebb közösségének is.”

A klub – ami 2011 óta volt szurkolói tulajdonban – alapítványa 98 százaléka szavazta meg a felvásárlást.