Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klubvilágbajnokság: pozitív koronavírus-teszt a Bayernnél!

A klubvilágbajnokság csütörtöki döntőjére készülő Bayern München csapatát komoly csapás érte, amikor a legfrissebb csütörtöki beszámolók szerint a Katarban elvégzett tesztelés során a világbajnok alapembernél koronavírus-fertőzést mutattak ki…

Egybehangzó nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a Bayern München világbajnok sztárcsatára, Thomas Müller minap pozitív koronavírus-tesztet produkált, így egyelőre bizonytalan a szereplése a mexikói Tigres UANL elleni, csütörtöki klubvilábajnoki döntőben.

A Bild értesülései szerint a 31 éves támadó esete több mint kérdőjeles, mivel két pozitív és egy negatív tesztje is van az elmúlt 24 órából, a FIFA viszont nem akarja engedni játszatni a kétséges eredmény miatt. Müllert egyelőre mindenesetre elkülönítették és egy másik hotelben várja, hogy megszülessen a végső döntés a sorsáról.

A 2020-as Bajnokok Ligája-győztes bajorok keretében több hiányzó is van, hiszen Leon Goretzka és Javi Martínez el sem utazott a csapattal Katarba korábbi vírusfertőzése okán, míg Jerome Boateng a minap ex-barátnője öngyilkossága miatt visszatért Németországba.

A klubvilágbajnokság fináléját magyar idő szerint csütörtök este 19 órától rendezik, tehát már nincs sok ideje a döntéshozóknak arról, hogy dűlőre jussanak a támadó ügyében.