Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Neymar ismét megsérült, le kellett cserélni

A Francia Kupa szerda esti programjában esti programjában a Paris Saint-Germain együttese 1-0-s győzelmet aratott a másodosztályú Caen vendégeként, ám egyik legnagyobb sztárja sérülése ismét aggodalomra adhat okot a fővárosi klubnál…

A Paris Saint-Germain tegnap esti mérkőzésén Neymart bő egy óra játék után térdsérülése következtében kellett lecserélni, és bár hivatalos tájékoztatást még nem adtak ki az állapotáról, az első beszámolók szerint könnyen ismét többhetes kihagyás várhat a klasszisra.

A 28 éves brazil kiválóság karrierje során már számtalan kisebb-nagyobb sérülést szenvedett, az aktuális idényben eddig mindössze 17 fellépést vállalt korábbi sérüléseiből és koronavírus-fertőzéseiből kifolyólag. Neymar jelenleg a negyedik szezonját tölti a párizsi klubnál, ahová a Barcelonától igazolt át világrekordot jelentő 222 millió eurós átigazolási díj ellenében, és eddig minden sorozatot figyelembe véve 102 mérkőzésen 83 gólt szerzett a csapat színeiben.

Egy sérülés sosem jön jókor, de talán most ha lehet a legrosszabbkor történt Neymar számára, hiszen a PSG jövő kedden lép pályára a Camp Nouban a Barcelona elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő-párharc első felvonásán. A csapat élére januárban kinevezett Mauricio Pochettino pedig Ángel Di María sérülése okán egy húzóemberre már biztosan nem számíthat a katalánok ellen, és könnyen lehet, hogy Neymart is elvesztette.