Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az MLS-be igazolt az AC Milan egykori üdvöskéje – HIVATALOS

A korábbi amerikai sajtóértesüléseket megerősítve az MLS-ben szereplő Orlando City SC együttese a szombati napon “megszellőztette” új igazolását, amikor egy kacsát mutatott be…

A szombati napon az Orlando City SC együttese stílusosan fokozza izgalmakat új igazolása leleplezését illetően, hiszen egyelőre csak előbb egy a játékosfolyosó homályából kibontakozó gumikacsa képét, majd gy totyogó kacsákról készült videót posztoltak közösségi oldalán, valamint a játékos kezét, ahogy aláírja a szerződését. (A Pato kacsát jelent a portugál és a spanyol nyelvben is.)

A lila mezes “oroszlánok” új igazolása így nem más lesz, mint Alexandre Pato, aki utoljára hazájában a São Paulo együttesében szerepelt, karrierje legeredményesebb időszakában az AC Milan játékosa volt. A 31 éves támadó annak idején, 2007 és 2013 között 63 gólt szerzett a Rossoneri színeiben 150 mérkőzésen, de utolsó két szezonjában már sorozatos sérülésekkel bajlódott, így végül továbbállt a csapattól. Európában még a Chelsea és a Villarreal csapataiban szerepelt, de eltöltött két évet a kínai Szuperligában is.

Patót megelőzően korábban egy másik Milant is megjárt brazil szupersztár, Kaká is szerepelt karrierje utolsó szakaszában a floridai együttesben 2014-től 2017-ig.

Az Orlando az előző kiírásban a keleti konferencia negyedik helyén zárta az alapszakaszt, majd egészen a főcsoport elődöntőjéig menetelt a rájátszás során. Az MLS 2021-es idénye április 3-án veszi kezdetét.