Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az MLS-be igazolt a legnagyobb brazil tehetség – HIVATALOS

brazil bajnokság (Campeonato Brasileiro) korábbi listavezetője, a hatalmas gödörben lévő São Paulo gárdája megerősítette, hogy eladta a csapat legjobbját az MLS-be…

A São Paulo csapata a pénteki napon megerősítette, hogy 15 millió dollár ellenében értékesítette napjaink legnagyobb tehetséggel bíró játékosát, Brennert. Ugyan a 21. születésnapját a múlt hónapban ünneplő támadót az utóbbi időben rendszerint európai topcsapatokkal hozták hírbe, végül az MLS-ben szereplő Cincinnati csapata tett szert a tulajdonjogára.

A tehetséges középcsatár a SPFC csapatában nevelkedett, a felnőtt csapatot 2017 óta erősíti, bár 2019-ben kölcsönben a Fluminensében szerepelt. Az egykori U17-es válogatott Brenner az aktuális idényben robbant be a köztudatba, hiszen a többek közt Dani Alves, Juanfran vagy Hernanes által fémjelzett sztárcsapat húzóembere lett, 27 pályára lépés után 11 góllal rendelkezik a bajnokságban, amivel messze túlszárnyalta korábbi teljesítményét.

A 2018-ban létrehozott Cincinnati egyelőre hivatalos nem erősítette meg a brazil tehetség érkezését, de az MLS hivatalos oldalán már bejegyezték a transzfert, így biztosra vehető az átigazolása. A csapat az első két szezonjában képtelen volt bejutni a rájátszásba, a 2020-as idényben ráadásul liga utolsóként végzett 23 forduló alatt elszenvedett 15 vereségével, így mindenképpen javítani szeretnének.

Az MLS 2021-es idénye április 3-án veszi kezdetét, a ligában február 10-ig tart az átigazolási piac.