Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea még mindig fizet Lampardnak – sajtóhír

Szigetországi beszámolók szerint annak ellenére, hogy a Chelsea vezetősége még januárban kirúgta Frank Lampardot, a szerződése értelmében még mindig állniuk kell az előző menedzser fizetését…

A The Sun beszámolói értelmében a Chelsea együttese nem bontotta fel a menesztett Frank Lampard szerződését, így a “kékek” még mindig heti 75 ezer fontot utalnak (nagyjából 30 millió forint) az előző menedzser bankszámlájára, annak ellenére, hogy már hetek óta Thomas Tuchel irányítja az együttest.

A “kékek” egykori ikonikus játékosa másfél éven át irányította a csapatot, és nagy fába vágta fejszéjét azzal, hogy a fiatalok mellett tett le a voksát, valamint múlt nyáron jelentős átalakuláson ment végig a keret, de hosszabb távon az eredmények nem jöttek, így január végén megköszönték neki a munkáját. A 42 esztendős szakember január 25-i menesztéséig 84 meccsen irányította a londoni gárdát, melyből 44-et nyert meg a csapat 17 döntetlen és 23 vereség mellett.

Lampard szerződését bizonyára a még ennél is magasabb végkielégítés miatt nem bontották fel, de lehetséges ok lehet az is, hogy amennyiben utódja annyira nem válna be, akkor még az idény közben, amíg az angol szerződése június 30-ig érvényes, bármikor visszaültethetik őt a menedzseri székbe a Stamford Bridge-en. Bizonyára idő előtt már nem is fogják felbontani a megállapodást, legfeljebb akkor lehet rá szükség, ha Lampard még az aktuális idény közben új csapatot találna magának.