Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: Mourinho szerint a modern tizenegyes okozta a csapata vesztét

Mint ismert, tegnap a Manchester City 3-0-ra legyőzte a Tottenhamet, ami után a portugál mester kifakadt, de emellett büszke játékosaira.


José Mourinho a fáradtságra és egy videóbíró által megítélt tizenegyesre fogta a vereséget, de még a kapufába is belekötött a Special One, viszont játékosait pedig egyáltalán nem hibáztatja, ugyanis nagyon nehéz helyzetbe kerültek ezáltal.

“Egy friss csapat játszott egy nagyon fáradt ellen, de még így is jól kezdtünk és kontrolláltunk a mérkőzést, amíg bírtuk. 0-0-nál volt egy kapufánk és ez csak még rosszabb hatással volt a fáradt csapatunkra. Ezt követően pedig ez a modern tizenegyes csak még nehezebb helyzetbe hozott minket. A modern tizenegyes az, amikor éppen hozzáér a játékos a támadóhoz, majd jön a VAR és büntetőt ítél. Elég egy kicsi érintés és még csak nem is reklamálhatsz, mert ott volt a kontaktus. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, akik két napja még pályán voltak. Mindent kiadtak magukból a srácok, amit csak tudtak” – nyilatkozta az elvesztett mérkőzést követően Mourinho.

A Manchester City bombaformában van és simán vezeti a Premier League-t, míg a Tottenham a legutóbbi öt találkozójából négyet elbukva jelen pillanatban csak a kilencedik.