Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Görög derbi: “minden úgy történt, ahogy elterveztük…”

Ahogyan arról beszámoltunk, a görög bajnokság (Szuperliga) vasárnapi nagy rangadóján a feltörekvő Panathinaikosz csapata jókora meglepetésre legyőzte a tabellát eddig veretlenül vezető ősi rivális Olympiakoszt…

Bölöni László októberi kinevezése óta félelmetes menetelésbe kezdett a Panathinaikosz csapata, amely zsinórban kilencedik mérkőzését vívta meg veretlenül, és több mint három év után győzték le újra a legnagyobb ellenlábasnak számító Olympiakosz Pireusz együttesét.

“Köszönettel tartozom valamennyi labdarúgónak. Azoknak is, akik a csak a kispadon kaptak helyet, s azoknak, akik a keretbe sem kerültek be, mert mindenki sokat tett a győzelemért, a nem mindennapi találkozóra való felkészülés során. Egyébként minden úgy történt, ahogyan elterveztük, a játékosok tökéletesen betartották az általam és segítőim által kidolgozott taktikát. Végig koncentráltan, hatalmas lelkesedéssel futballoztak, ennek köszönhető a siker. Tudjuk nagy örömet szereztünk szurkolóinknak, akik a stadionon kívülről görögtüzeket gyújtva hálálták meg a győzelmet”

– jegyezte meg a 67 éves romániai magyar labdarúgóedző a Nemzeti Sport Online érdeklődésére.

Fontos győzelmével a néhány hónapja még csak a tabella második felében szerénykedő Pana a harmadik helyre kapaszkodott fel.