Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: a Mundo Deportivo máris temeti a Barcát

A legfontosabb barcelonai sportnapilap, a Mundo Deportivo teljes kilátástalanságot tükröz az FC Barcelona helyzetét illetően. A lap szerint a PSG teljesen megérdemelten nyert tegnap este vendégként, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Ugyan Messi révén a Barcelona szerezte meg a vezetést, ám végül a Paris Saint-Germain teljesen megérdemelten nyert a Camp Nou-ban, szinte teljesen lefutottá téve a párharcot. Kylian Mbappé mesterhármasa könnyedén feledtette azt a tényt, hogy hiányzott a pályáról a PSG másik nagy sztárja, Neymar.

Ellenben a Mundo Deportivo nem volt feledékeny. A lap ugyan nem kezdi „ütni-verni” a Barcát, de nagyon szomorúan ír a helyzetről. Santi Nolla szerint a PSG igazi bemutatót tartott a katalánoknak az igazi, modern fociról. Koemanék megcsodálhatták, hogy milyen kilépni a LaLiga komfortzónájából, és szenvedni Európában. Nolla a római, liverpooli, lisszaboni kudarcok visszatéréséről ír. A szerző szerint lehet bárkit hibáztatni, de az nem megoldás. Ezt a meccset Mbappé nyerte Messi ellen, ahogy az egész találkozót is.