Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bale ügynöke: „A Real Madrid szurkolói idióták voltak…”

Nagyon bátor és szókimondó nyilatkozatot tett Gareth Bale ügynöke, Jonathan Barnett. A Stellar ügynökség szakembere szerint a Real Madrid szurkolói nagyban felelősek azért, amiért a walesi szélső közutálat tárgya lett a spanyol fővárosban.

A 31 esztendős Bale az elmúlt években egyre árnyaltabb hírnévnek „örülhetett” a Real Madridban. Az előző idényben már nem is kapott játéklehetőséget Zinedine Zidane-tól, így a hírhedt hobbija, a golf felé fordulhatott. A mostani szezont előző klubjánál, a Tottenhamnél tölti. Azonban a Spurs csak kölcsönbe szerezte vissza a villámléptű támadót, és még korántsem biztos, hogy marasztalják. Bale-t ráadásul még a következő idényre is a madridiakhoz köti a szerződése.

Bale madridi múltjáról és kilátásairól minden elmond ügynöke kirohanása:

„Az elmúlt hónapokban nem beszéltem senkivel a Real Madridtól. Remek a kapcsolatom velük, és azt hiszem, az idő múlásával az emberek majd rájönnek, hogy mennyire fontos is volt Bale. Amennyire rosszul bántak vele a szurkolók, amikor minden nap köszönetet kellene mondaniuk neki mindazért, amit a klubért tett. Ez egy nevetséges helyzet, amelyet minden madridistának szégyellnie kellene. Nem az volt a feladata, hogy barátkozzon a szurkolókkal. Tökéletes volt a pályán és nagyvonalú volt a klubbal. Soha nem mondott semmi rosszat, és annyi trófeát nyert. A Real Madrid történelmének legszebb góljait szerezte, úgyhogy azt hiszem, ha visszatekintenek, majd meglátják, hogy milyen idióták voltak.”

– nyilatkozta Barnett, alighanem rengeteg madridi ellenséget begyűjtve magának.