Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Az Ajax fiatal tehetségével erősítene az RB Leipzig! – sajtóhír

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig gárdája a nyári átigazolási időszakban kivetné a hálóját az Ajax fiatal tehetségére, Brian Brobbeyre. A 19 esztendős futballistát ingyen szerezheti meg a lipcsei alakulat.

Továbbra is támadófronton érzi a leggyengébbnek csapatát Julian Nagelsmann. Az RB Leipzig mestere már a téli átigazolási időszakban is szerette volna orvosolni ezt a problémát, ám akkor nem járt sikerrel. A 33 esztendős szakvezető ugyanis messze nem lehetett elégedett Alexander Sörloth és Hwang Hee-chan teljesítményével, akik adósak maradtak a szezon eddigi részében a gólokkal. Az AS legfrissebb értesülései szerint Nagelsmann legfőbb célpontja a nyári transzferszezonban nem más, mint az Ajax fiatal tehetsége, Brian Brobbey.

A 19 esztendős támadó az Ajax legújabb csillaga lehet, amennyiben sikerül őt megtartani, ugyanis az idény végén lejár a szerződése, amit a Leipzig szeretne is kihasználni. A fiatal tehetség nagyon jól mutatkozott be az Ajax felnőttei között, ugyanis eddig összesen 7 meccsen kapott szerepet 145 perc erejéig, ám ez is elég volt számára ahhoz, hogy összehozzon 3 gólt és 1 gólpasszt. Brobbeyt egyébként a szakértők Didier Drogbához és Romelu Lukakuhoz hasonlítják, tehát igen fényes jövőt jósolnak neki.