Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Messinek távoznia kell a Barcelonától!”

A lejáró szerződésű Lionel Messi jövője továbbra is teljesen kérdéses: egyesek úgy vélik, hogy maradni kell szeretett klubjánál, mások viszont sokkal inkább a Barcelolna elhagyására biztatják a hatszoros aranylabdás argentin klasszist…

 

A minap az egykor a Real Madrid csapatában is szereplő 1986-os világbajnok argentin hátvéd, Oscar Ruggeri határozott állásponton van azt illetően, hogy Lionel Messi számára most jött el az idő, hogy elhagyja a vele szemben hűtlen Barcelona egyesületét:

“Messinek távoznia kell. Még mindig ő a legjobb, de az összes csapat elvesztette a Barcelona iránti tiszteletét. Vége, mennie kell. Kirúgták Luis Suárezt, aki a legjobb barátja volt, szinte családtag. Hihetetlen, hogy elengedtek egy ilyen gólgyárost, manapság már nem találni mindenhol ilyen csatárt, mint Luis.”

Mint ismeretes, a hatszoros aranylabdás a mostani szezont megelőzően benyújtotta távozási szándékát a vezetőségnek, melyet azonban elutasítottak és csak a 700 millió eurós kivásárlási ára megfizetése esetén engedték volna el. Több csapat is szívesen látta volna, azonban ezt a csillagászati összeget érthető módon senki nem tudta megfizetni, így Messi végül úgy döntött, hogy a szabályok szerint kitölti szerződését és még egy évet marad a katalán csapat alkalmazásában.

Messi 2004 óta több mint 700 tétmérkőzésen lépett pályára a Barca színeiben, és ha lehet hinni korábbi szavainak, akkor a mostani az utolsó szezonja a klubnál, nem titkoltan több csapat is szívesen látná őt