Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Rutinos angol játékossal erősítettek Beckhamék – HIVATALOS

Ahogyan arról beszámoltunk, az egykori angol válogatott rutinos hátvéd 14 év után elhagyta szigetországi klubját, most pedig a várakozásoknak megfelelően bemutatták őt új állomáshelyén…

Az MLS-ben szereplő Inter Miami csapata a szombati napon hivatalos csatornáin keresztül jelentette be a Stoke City együttesétől a minap elbúcsúzó Ryan Shawcross szerződtetését.

A 33 esztendős hátvéd 2007-ben került a jelenleg csak másodosztályú Stoke City csapatához, melynek színeiben minden sorozatot figyelembe véve 453 mérkőzésen lépett pályára, ennek jelentős részén a csapatkapitányi karszalagot is viselhette. Shawcross a Manchester United nevelése volt, és a 2007-2008-as szezonban először a “vörös ördögöktől” kölcsönben került a Stoke alkalmazásában, majd végül ott ragadt és a klub ikonikus játékosa vált belőle.

A David Beckham által alapított Inter Miami csapata története első MLS-szezonjában a 19 csapatos keleti konferencia tizedik helyén végzett, azonban ennél nem titkoltan erősebb szereplésre készülnek a második évben, így Phil Neville vezetőedző kedvében járva minél inkább igyekeznek megerősíteni játékoskeretüket az április 3-i szezonrajtig.

A csapat keretében számtalan tehetséges fiatal játékos közé és a Higuaín-fiverék és Matuidi mellé most egy újabb tapasztalt játékos csatlakozott.