Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: Koeman csalódottabb, mint a PSG ellen

Az FC Barcelona tegnap meglepő döntetlenre volt csak jó az újonc Cádiz ellen, a LaLiga 24. fordulójában. A katalánok edzője, Ronald Koeman pedig egy talán még meghökkentőbb nyilatkozatot adott a pontosztozkodás után.

A 2020/21-es szezon előtt kinevezett Ronald Koeman már korábban is adott furcsa kicsengésű nyilatkozatot, bár általában ezek építő, óvó jellegűek voltak a csapata számára. A holland szakember most éppen az elmúlt hét egyik nagy baklövését igyekezett elbagatellizálni.

Koeman így kommentálta a döntetlen fájdalmas összképét:

„Igaz, hogy a Cádiz elleni két mérkőzésünkön öt pontot vesztettünk, és mindez elfogadhatatlan. Ez elfogadhatatlan. Egyértelmű, hogy nagyon csalódott vagyok. Valószínűleg még a keddinél is, mert a bajnokin jól teljesítettünk. Hazai pályán játszottunk, ahol az előttünk állók mögött tudjuk csökkenteni a különbséget. Különleges problémánk nem volt a kilencben perc alatt. Ez meccs nyerhető lett volna a csapat számára.”

– füstölgött teljese jogosan, a Barca edzője.

Az FC Barcelona csak a harmadik helyen szerénykedik a LaLiga tabelláján. Lionel Messiék hátránya az éllovas Atlético mögött nyolc pont.