Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meg van miért olyan mérges mindig Klopp

Nem a legjobb időszakát éli a Liverpool és Jürgen Klopp. Az angol bajnoki címvédő sokáig bevehetetlennek hitt pályája az utóbbi időben nagyon vendégbarát lett és már csak hatodikok a bajnokságban. Most egy vicces reklámvideó került elő a német mesterről, ez talán felvidítja a hazai Liverpool-szurkolókat.

Klopp egy Snickers reklámban tűnt fel, ahol csócsózás közben borult el az agya. Az edző először a “csapata” formációját kritizálta, majd a “játékosai” mozgásával nem volt megelégedve. Persze minden gongja meg oldódik miután beleharap a csokiba.

A felvétel, még 2019-ben készült és hazánkban sosem láthattuk a tv-ben, a cég korábban több ilyen tematikájú reklámot is csinált, sőt szinte védjegyüké vált. Már szerepelt a reklámjaikban Rowan Atkinson és Elton John is.
A Liverpool a tavalyi szezonja után elégé visszafogottan teljesít az idei szezonban. A Premier League-ben szinte semmi esélyük nem maradt a címvédésre, ráadásul 68 mérkőzés és közel négy év után kikaptak hazai pályán. A Bl-ben viszont jó esélyük van a negyeddöntőbe jutni.