Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Topcsapatok vinnék a City távozó sztárját – sajtóhír

A Barcelona csapatával többször is hírbe hozott rutinos támadó minden bizonnyal nyáron hosszú idő után el fogja hagyni a Manchester City csapatát, és jókora érdeklődés van iránta…

A Mirror információi szerint a Manchester City lejáró szerződésű klubikonját, Sergio Agüerót a teljesség igénye nélkül a Barcelona mellett a Paris Saint-Germain, a Juventus és az Inter csapata is szívesen látná soraiban.

A 32 éves csatár az utóbbi időben egyre kevesebbszer egészséges, a 2020-2021-es idényben is mindössze nyolc pályára lépés jutott neki az első naptári esztendőben, miközben összességében több mint egy évtized alatt már 180 bajnoki gólt szerzett a csapat színeiben 268 PL-találkozón. Agüero általános fizikai állapota és gyakori sérülései miatt egyre inkább lefelé áldoz csillaga, és minden bizonnyal a mostani a legutolsó idénye a klubnál, vagyis egy nagy korszak lezárulhat nyáron.

A rutinos argentin támadó 2011 óta 379 mérkőzésen lépett pályára az égszínkékek szerelésében, és a klub történetének legeredményesebb játékosának mondhatja magát 256 találatával, ám a szigetországi sajtó szerint mindkét fél részéről eljött az idő a váltásra.

Agüero a City előtt hazájában az Independiente (2002-2006), míg Európában az Atlético Madrid (2006-2011) csapatában szerepelt.