Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rangers: Gerrard nem örül a rivális kirúgásának

Gyakorlatilag a Ferencváros alapozta meg a Celtic idei rossz szereplését. A magyar bajnok a Bajnokok Ligája selejtezőjében verte ki a skót együttest, amely azóta a saját bajnokságában is bukdácsol. Ennek eredményeként rúgták ki Neil Lennon menedzser.

Pedig a még mindig csak 49 esztendős Lennon igazi klublegendának számít a Celtic Parkban. Az észak-ír szakember játékosként öt, menedzserként négy bajnoki címet nyert a glasgow-iakkal. Lennon és a Celtic hátránya azonban immár tizennyolc pontosra nőtt az éllovas Rangers mögött. Ezért pedig az elbocsájtás volt a jutalma a zöld-fehérek mesterének.

A Premiershipet magabiztosan vezető Rangers trénere, Steven Gerrard egyáltalán nem ünnepli Lennon kirúgását. Igaz, inkább próbál a számukra kötelező feladatra figyelni, ami nem más, mint a Royal Antwerp elleni Európa-liga visszavágó:

„Nem lepődtem meg ezen a híren, tekintettel a történésekre. De nyilvánvalóan nem érzek elégedettséget, ha ilyent látok, akár Lennonról, akár más kollégáról van szó. A legjobbakat kívánom neki a belátható jövőben. Én viszont nagyon büszke vagyok a bajnokságban elfoglalt helyünkre, és arra, amit Európában csinálunk. De a hozzáállásom nem fog megváltozni, amíg nem használunk ki minden lehetőséget a ligában és az Európa-ligában.”

– nyilatkozta a Liverpool korábbi sztárja.

A Rangers otthon fogadja a belga Royalt, akiket az antwerpeni odavágón 4-3-ra legyűrtek.