Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az angol másodosztályban kötött ki az egykori Arsenal-játékos

Az egykor óriási ígéretnek tartott Yaya Sanogo az angol másodosztályú (Championship) Huddersfieldhez igazolt.

Sanogot még Arsene Wenger kérésére szerződtette az Arsenal 2013-ban az Auxerre-től. Az akkor 20 éves támadó rendszeres tagja volt a francia utánpótlás válogatottaknak és szórta a gólokat a nemzeti csapatban. Az U20-as csapattal a Világbajnokságot is megynyerte.

Ennek ellenére nem sikerült jól neki a kaland. Az Ágyúsok többször is kölcsönadták, majd 2017-ben ingyen csatlakozott a Toulouse csapatához. A francia csapatnál töltött három éve alatt sem tudta visszanyerni korábbi formáját, ezért a nyáron elköszöntek tőle és csak most talált csapatot magának.

A szezon végéig írt alá a Huddersfieldhez, ahol reménykednek, hogy magára talál a támadó és góljaival segíti a szebb napokat megélt klubot. A Huddersfield mindössze 19. a Championshipben, pedig nem régen még a Premier League-ben szerepeltek.
A Terriereknél egy érdekes csatárpáros is összeállhat, hiszen a keret tagja az a Fraizer Campbell, aki a Manchester United utánpótlásában nevelkedett és szintén sokszoros utánpótlás válogatottként nagy jövőt jósoltak neki, azonban ő sem tudta megvetni a lábát a legmagasabb szinten.