Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Zidane szerint még semmi nem dőlt el!

A blancók trénere, bár örült annak, hogy csapata megfogyatkozva is nyerni tudott az Atalanta otthonában, ugyanakkor a párharc visszavágóján abszolút nyílt küzdelmet vár, hiszen mint mondta, ‘még semmi nem dőlt el’.

Mint ismert, Ferland Mendy kései találatával a Real Madrid minimális előnyt szerzett a párharc olaszországi odavágóján. Zidane meccs utáni értékelésében elmondta, nagyon fontos volt, hogy betaláljanak idegenben, ugyanakkor ezzel még közel sem érezhetik magukat nyeregben a továbbjutást illetően.

“Örömteli, hogy megszereztük a mindig fontos idegenbeli találatot és kapott gól nélkül zártuk a találkozót, viszont még vár ránk egy hosszú és nehéz 90 perc a visszavágón. Még semmi sem dőlt el!” – Idézi a Real Madrid hivatalos honlapja a francia mestert.

“Nem játszottunk különösen jól, és nem csak a hiányzóinkra gondolok, hanem arra is, hogy sokszor nehezebb egy emberhátrányban lévő csapat ellen játszani, mint egyenlő létszámmal. Az Atalanta erős csapat, a játékosai fizikálisan kimagaslóak, és nagyon is jól tudnak védekezni. Nem tudom, hogy a kiállítás mennyire határozta meg a találkozót, de a játékvezető hozott egy döntést, felesleges lenne már vitatni. Összességében jó eredményt értünk el.” – Folytatta Zidane, aki a győztes gólt szerző Ferland Mendyt külön kiemelte.

“Láttam már tőle hasonlót az edzéseken, pedig nem az a játékos, aki csak úgy kapura lőne. Örülök, hogy most elvállalta a lövést, ami igazán nagyszerűre sikeredett!” – Így Zidane, aki még saját csapata állapotáról a következőket mondta.

“Folytatnunk kell a munkát. Való igaz, sok sérültünk van, de azok a játékosok, akik egészségesek, remekül dolgoznak, kiválóan állnak hozzá a közel sem szokványos helyzetben. Azt hiszem, elsősorban a védekezésünk működik remekül. Ma is megszenvedtünk kissé a támadásainkkal, de ettől eltekintve, nem érheti panasz a játékosaim hozzáállását és teljesítményét.” – Jegyezte még meg a Real Madrid trénere.