Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United biztos sztárja maradásában – sajtóhír

Noha időről időre több csapatnál is felmerül a leigazolásának lehetősége, a Manchester United vezetősége továbbra is biztos világbajnok középpályása hosszútávú maradásában…

Az ESPN információi szerint a Manchester United együttese továbbra is bizakodó azt illetően, hogy Paul Pogba még az idén meg fogja hosszabbítani a csapatnál a 2022-ben lejáró szerződését, és hosszútávon maradni fog az Old Traffordon

Mint ismeretes, a 27 éves irányító annak idején, 2016 nyarán mintegy 105 millió euró ellenében intett búcsút a Juventusnak a MU kegyeiért, ahol azonban az eddig eltelt időszakban hosszabb távon képtelen volt beváltani a hozzáfűzött reményeket. Pogba viszonya egyre inkább megromlott a klub vezetésével, és nagyon úgy tűnt, hogy már csak távozásának időpontja lehetett a kérdéses, azonban a helyi lapok szerint Bruno Fernandes téli érkezésével olyan újfajta jövőkép rajzolódott ki a “Vörös Ördögöknél”, amely még az eddig elvágyódó Pogbát is jobb belátásra bírta. Azonban csak átmenetileg, és sokak szerint jelenleg ismét a távozásra hajlik, hiszen továbbra is csak kevés lehetőség jut neki az immár a bajnoki címet ostromló csapatban.

A világbajnok középpályás esetleges távozásáról már évek óta írnak a világsajtóban, ám ezidáig nem realizálódhatott a klubváltása magas vételára miatt, ám időről időre valamennyi érdeklődőnél újra és újra felmerül a leigazolásának lehetősége. Nyáron minden korábbinál nagyobb esély nyílhat a váltásra, mivel aktuális szerződése 2022-ig köti őt a jelenlegi klubjához.

A nemzetközi sajtóhírek szerint Pogba megszerzése iránt korábbi csapata, a Juventus mellett a Real Madrid és a Paris Saint-Germain egyaránt évek óta élénk érdeklődést mutat.