Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: az egyik párharcban felcserélték a pályaválasztást – HIVATALOS

Az UEFA a hétfői napon megerősítette, hogy az Európa-liga nyolcaddöntői közt esedékes egyik párharcában az érintett csapatok a pályaválasztói jog felcserélése mellett döntöttek…

Az UEFA beszámolói szerint felcserélte egymással a pályaválasztói jogot az Európa-liga nyolcaddöntőjében szereplő Tottenham Hotspur és a Dinamo Zagreb csapata, így a tervek szerint a londoniaknak nem kell ismét semleges pályán szerepelniük.

A döntés értelmében a párharc első mérkőzését rendezik a Spurs otthonában március 11-én, és egy héttel később rendezik a visszavágót Zágrábban. Minderre azért volt szükség, mert a jelenleg érvényben lévő korlátozások szerint Horvátországban az első mérkőzés időpontjában még igen, a másodikéban viszont már nincs beutazási tiltás a szigetországból. Mint ismeretes, a sorozat előző körében, ugyanezen okokból kifolyólag José Mourinho együttese a Puskás Arénában lépett pályára az osztrák Wolfsberger “vendégeként”.

Természetesen az általános járványhelyzet romlása esetén bizonyára a mostani korlátozást mégis könnyen meghosszabbítják, abban az esetben pedig a Dinamónak új otthont kell majd találnia a hazai mérkőzésére, ahová a Spurs is el tud utazni.