Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: 26 millió fontos ajánlat az argentin középpályásért – sajtóhír

A hetekben egyre többször szóba hozták a Liverpoolt az argentin válogatott labdarúgóval, ám most a hírek szerint már konkrét ajánlatot is tettek érte.


A Liverpool 26 millió fontot ajánlott az Udinese középpályásának, Rodrigo de Paulnak a játékjogáért, a Tutto Udinese értesülései szerint. A Vörösök mindenképpen szeretnének egy úgy nevezett box-to-box játékost szerződtetni, és nagyon úgy néz ki, hogy a 26 éves argentin a legfőbb kiszemelt.

A jövőre való tekintettel Jürgen Klopp bővítené középső és hátsó sorát is, ugyanis bármikor előfordulhat egy olyan sérüléshullám, mint most a sűrű menetrend miatt, így igazolna még játékosokat csapatába.

De Paul mindössze 3 millió euróért szerződött az Udinese csapatába a Valenciától és azóta rengeteget fejlődve a Serie A egyik legjobb középpályásává nőtte ki magát, ennek következtében nem is meglepő a Liverpool érdeklődése iránta. A közel öt idénye alatt 171 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a Bianconeri színeiben, amelyeken 30-30 gólt és gólpasszt jegyzett.