Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: “Nem tettünk le arról, hogy bajnokok legyünk!”

A Juventus trénere, csapata keddi, Spezia elleni bajnokija előtt a “zebrák” bajnoki esélyeiről is beszélt. 

Mint ismert, a Serie A tabelláján jelenleg harmadik, a hétvégi pontvesztését követően a listavezető Inter mögött 10 pontos hátrányban lévő Juventus a Spezia ellen faraghat hátránybából. Ezt Andrea Pirlo szerint meg is kell tenniük kedd este.

“Nem mondanám, hogy meg akarjuk nyerni a scudettót, ha nem érezném ugyan ezt a csapaton! A játékosaim hisznek benne, hogy sikerülhet. Ezért is dolgozunk az edzéseken!” – Fogalmazott Pirlo a meccset megelőző sajtótájékoztatóján.

“Nem nézünk a táblázatra, nem figyelünk a riválisok helyezéseire. Magunkra kell koncentrálnunk, arra, hogy mivel hosszú még a szezon, van lehetőségünk javulni, visszatérni a győztes útra, és előrébb lépni a táblázaton. Mindannyian tudjuk, hogy jó pár pontot elveszítettünk, és a hibáinkból is tanulnunk kell. De ez már megtörtént. Lépésről-lépésre kell haladnunk, az első lépés most a Spezia elleni meccs, amelyet meg szeretnénk nyerni.” – Folytatta a Juve trénere, ki szerint már csak azért is lehetnek bajnoki reményeik, mivel igen kiegyenlített a Serie A idei szezonja, így nincsenek könnyű meccsek.

“A Spezia remek idényt fut, elég csak arra gondolnunk, hogy elértek figyelemre méltó eredményeket nagy csapatok ellen. A Serie A-ban nincs könnyű meccs, így maximálisan fel kell készülnünk és az első perctől kezdve nagy intenzitással kell játszanunk. Ahhoz, hogy a scudettóért harcban legyünk, nyernünk kell kedd este!” – Tette még hozzá Pirlo.

 

A Juventus – Spezia találkozót ma este a Digi Sport 1 20:45-től élőben közvetíti!