Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Koronavírus-fertőzés a Juventusnál! – HIVATALOS

A Juventus együttese hétfő esti közleményében erősítette meg, hogy ismét pozitív koronavírus-tesztet regisztráltak a csapat háza táján…

 

A Juventus a közleményében tudatta, hogy az egyik stábtag eredménye hozott pozitív teszteredményt, de a játékosok között mindenkinek negatív lett a legutóbbi koronavírus-tesztje. A hatósági szabályok értelmében az érintett személy elkülönítése megkezdődött, és házi karanténban tölti a következő időszakot, miközben a többiek fokozott ellenőrzésre számíthatnak a továbbiakban.

A címvédő a legutóbbi döntetlenje után az olasz bajnokság (Serie A) harmadik helyen tanyázik, tíz ponttal lemaradva az éllovas Inter mögött, noha egyel kevesebb mérkőzést játszott a riválisoknál. A hétközi bajnoki fordulóban a rekordbajnok kedd este az újonc Spezia gárdájával találkozik.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Serie A elmúlt hétvégi fordulójában a Torino mérkőzését elhalasztották a csapat játékosait ért nagyszámú vírusfertőzések miatt, és sajnos ismét egyre több csapat háza tájáról jelentenek pozitív eseteket.