Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: egy mérkőzést már elhalasztottak – HIVATALOS

Ahogyan arról a napokban beszámoltunk, az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Torino csapatának keddi edzését törölték a csapaton belüli vírusfertőzések miatt, és végül a várakozásoknak megfelelően a csapat soron következő, pénteki bajnokiját is későbbi időpontra halasztották…

 

A Serie A vezetőségének csütörtöki bejelentése értelmében törölték a 24. forduló péntek esti nyitómeccsét a Torino és a Sassuolo között, és a találkozót jelen állás szerint március 17-re halasztották, miután a Granata háza táján a minap nyolc fertőzöttet, közülük heten játékosok, regisztráltak a koronavírus új variánsával.

A kiszivárgott információk szerint a csapat labdarúgóit és stábtagjait a mai napon többször is tesztelni fogják, ugyanis tartanak tőle, hogy hamarosan további fertőzöttek fognak mutatkozni.

A kiesés elkerülése ellen küzdő “bikák” a közelmúltban estek át edzőváltáson, miután az idény jelentős részében mélyen várakozáson alul teljesítettek. Davide Nicola kinevezése óta négy döntetlent és egy győzelmet regisztráltak, így 23 forduló alatt szerzett 20 pontjukkal a legutolsó bennmaradást érő, 17. pozíciót birtokolják a minap ugyancsak új vezetőedzőt bejelentő Cagliari előtt, amely viszont öt ponttal lemaradva már a vonal alatt tartózkodik.

Olaszországban a járvány új variánsa rohamosan kezdett el terjedni, ennek eredményeképpen gyakorlatilag ugyanott tartunk, mint pontosan egy naptári esztendővel ezelőtt. Az Internél a vezetőség tagjai fertőződtek meg, közben pedig sorban maradnak el a mérkőzések, ugyanis a fenti találkozó mellett már a szombati Cavese-Potenza összecsapást is törölték a harmadosztályban, valamint a Primavera 2-ben is maradnak el mérkőzések.

Ember legyen a talpán, aki meg tudja jósolni, hogy hogyan lesz vége a 2020-2021-es futballidénynek…