Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megfertőződött a koronavírussal az Inter vezérkara – HIVATALOS

A világszerte sajnos ismét egyre inkább felerősödő koronavírus-járvány nem kíméli a sportolókat és az egyes klubok dolgozóit sem…

 

Az olasz bajnokság (Serie A) mezőnyét vezető Inter csapata a csütörtöki napon erősítette meg, hogy a milánói klub elöljárói közül a vezérigazgató, Giuseppe Marotta és Alessandro Antonello, valamint a sportigazgató Piero Ausiolio, az ügyvéd Angelo Capellini és a technikai stáb egy meg nem nevezett tagja egyaránt pozitív koronavírus-tesztet produkált.

A milánói klub közleménye szerint az érintett vezetők a hivatalos hatósági előírások értelmében megkezdték a házi karantént, és a következő napokban további teszteléseken kell részt venniük, míg a többi stábtagot és játékost ugyancsak fokozottan fogják ellenőrizni.

Az Inter az elmúlt vasárnapi Derby della Madonnina megnyerésével négy pont előnyre tett szert a Serie A tabellájának élén az AC Milan előtt, következő mérkőzésükön a bennmaradásért harcoló Genoát fogadják 15 órától. A héten a Torino egyik edzését törölték vírusfertőzések miatt, és az olasz sajtó szerint a Granata péntek esti bajnokijának megrendezése is komoly veszélybe került, miután az újfajta vírus ütötte fel a fejét a csapaton belül.