Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sztárkapust akar igazolni nyáron a Chelsea – sajtóhír

Szigetországi sajtóértesülések szerint a Manchester United csapata után a Chelsea együttese is komolyan fontolóra vette a lejáró szerződésű kapuskiválóság nyári leigazolását…

A Daily Mail információi szerint a Chelsea vezetősége élénk figyelemmel fogja kísérni, hogy miként alakul Gianluigi Donnarumma szerződéshosszabbítása az AC Milan csapatánál, és amennyiben szabadúszóvá válik vagy további komplikációk lépnek fel, készen állnak akcióba lépni érte.

A 22. születésnapját a közelmúltban ünneplő Donnarumma az évek során már többször eljátszott a távozás gondolatával, de egyelőre maga is maradni szeretne a csapatnál, és nehéz lenne elképzelni, hogy pont akkor hagyná el ingyen a klubját, amikor életében először 2021 őszétől nagy eséllyel kipróbálhatná magát a Bajnokok Ligájában is a csapat színeiben. Így alighanem valószínűsíthető, hogy valamilyen formában hamarosan megállapodás születhet a kapus új szerződéséről, amennyiben viszont nem így lesz, jól látható, hogy az angol klubok készek megmérkőzni a kegyeiért.

Donnarumma fiatal kora ellenére már a hatodik szezonját tölti az AC Milan első számú kapusaként, eddigi karrierje során 235 tétmérkőzésen védhette a patinás milánói egylet kapuját.