Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: a nyolcaddöntők visszavágói közt is játszanak a Puskás Arénában – HIVATALOS

Ahogyan arról beszámoltunk, a szerdai napon eldőlt, hogy az Európa-liga nyolcaddöntői között az egyik visszavágó-mérkőzést a budapesti Puskás Arénában rendezik meg. Nem kellett sokat várnunk rá, és az is eldőlt, hogy a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek visszavágói között sem maradunk magyarországi meccs nélkül…

Az érintett szervezetek és csapatok a szerda esti órákban megerősítették, hogy a Liverpool és az RB Leipzig Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóját a Puskás Arénában rendezik azok után, hogy a két csapat már az első mérkőzést is az első számú magyar stadionban vívta meg a korlátozásokból adódóan.

Már az odavágó után szóba került, hogy a két csapat a második mérkőzést is Budapesten játszhatja le, mivel a lipcseiek hiába utazhatnának Angliába, visszatérve Németországba karantén várna rájuk. Az érintett felek egyaránt elégedetten nyilatkoztak a rendezés körülményeiről, így egyetértésben térnek vissza rövid időn belül újra a Puskás Arénában. A visszavágóra március 10-én, 21 órakor kerül sor a Puskás Arénában.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntői közt két, míg az Európa-liga 16 közé jutásért zajló párharcai közt egy mérkőzést rendeztek már februárban Puskás Arénában, hiszen előbbi sorozatban az RB Leipzig-Liverpool, illetve a Borussia Mönchengladbach-Manchester City találkozókat, míg az El-ben a Wolfsberger-Tottenham összecsapást bonyolították le a budapesti létesítményben.

Emellett a 2019 novemberében átadott Puskás Arénában jelen állás szerint három csoportmérkőzést és egy nyolcaddöntőt bonyolítanának le a 2020 nyaráról egy évvel elhalasztott Európa-bajnokságon.