Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: “lemaradhatunk a BL-ről”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Liverpool csapata a csütörtök esti mérkőzésén hazai környezetben szenvedett vereséget a Chelsea-től, és a címvédő lassan egyre nehezebb helyzetbe kerül a Premier League tabelláján…

Andy Robertson véleményéhez hasonlóan, a Liverpool maximalista német menedzsere, Jürgen Klopp is kritikus hangot ütött meg saját magával és csapatával kapcsolatban:

“Ez a vereség súlyos csapás számunkra. Még messze a vége, ám ha ilyen sok mérkőzést elveszítünk, nincs jogunk indulni a Bajnokok Ligájában. Tudjuk, hogy min kell javítanunk. A mai teljesítményünk nem volt elegendő. Nem éltünk a lehetőségeinkkel, ez tulajdonképpen megmagyarázza, miért kaptunk ki.

Őszintén elmondtam a srácoknak, mit gondolok a látottakról, persze nem keresünk kifogásokat. Az ilyen rangadókat egy villanás is eldöntheti, ezért pedig küzdeni kell. A körülményekkel nem foglalkozunk. Csakis engem és minket lehet hibáztatni. Ezt mondtam a játékosoknak is.”

A Liverpool gárdája legutóbb karácsony előtt, december 16-án győzött hazai pályán. Azóta két döntetlen, majd sorozatban öt vereség a csapata mérlege az Anfield Roadon, ezzel a hetedik helyen négy pont lemaradásba kerültek a negyedik, utolsó BL-szereplést elfoglaló Chelsea mögött.