Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Skócia: megint botlott a Celtic

 A közelmúltban edzőváltáson átesett Celtic gárdája a skót bajnokság (Premiership) aktuális hétvégi, 31. fordulójában a Dundee United vendégeként készült a három pont begyűjtésére…

Hatalmas meglepetésre az egész szezonban botladozó Celtic együttese ezúttal újabb értékes pontvesztést követettel, hiszen csak gól nélküli döntetlenre volt képes a Dundee United ellen. A John Kennedy megbízott menedzser által irányított zöld-fehérek óriási mezőnyfölényben játszottak a találkozó első pillanataitól kezdte, nem egyszer percekre kapuja elé szegezték a hazai együttest, ám az első félidő 17 próbálkozása ellenére képtelenek voltak betalálni. A folytatásban is csak megannyi kihagyott lehetőségig jutottak, a hazai védelem és Siegrist kapus Edouardék valamennyi elkeseredett próbálkozásának útját álltak, és végül hősies csatában otthon tartottak egy számukra nagyon ígéretes egy pontot.

A Celtic lemaradása a második pozícióban már 20 pontra hízott a bajnoki cím abszolút várományosának tűnő, még mindig veretlenül száguldó Rangers mögött.

Dundee United – Celtic 0-0 (0-0)
Gólszerzők:ill.

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye