Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: “Két szörnyeteg közelít hozzánk!”

Mint ismert, a La Liga aktuális, hétvégi fordulójában csupán egy pontot szerzett az Atlético Madrid, amely így megint valamelyest közelebb engedte magához üldözőit. A “matracosok” trénere, Diego Simeone ezen gondolatmenet mentén haladt a meccset követő értékelésekor.

Az argentin tréner szerint ugyanis realitássá vált, hogy csapatának éreznie kell, hogy nyomás nehezedik rá a bajnoki versenyfutásban, miután a Real Madrid és a barcelona egyaránt gyűjtögeti a győzelmeket hétről-hétre.

“Természetesen az volt a célunk, hogy a tabellán elfoglalt helyünket és előnyünket egy győzelemmel szilárdítsuk meg. Az első félidő nem úgy alakult, ahogyan elterveztünk, nem is játszottunk jól. A szünet után feljavultunk, meg voltak a lehetőségeink arra, hogy eldöntsük a találkozót.” – Idézi Simeonét az As című sportnapilap.

“Úgy érzem jó állapotban vagyunk, de higgadtnak kell maradnunk. Ez egy nehéz és bonyolult bajnokság, két szörnyeteg lohol a nyakunkban. Úgy tűnik sem a Real Madrid, sem a Barcelona nem akar pontokat veszíteni, így nagyon fontos, hogy ne veszítsük e la nyugalmunkat. Azt hiszem normális, ha érezzük a nyomást, ami talán nem nem lehet meglepő, főleg azok után, hogy az idény eddigi részében végig az élen állunk. Lépésről-lépésre, meccsről-meccsre szabad előrefelé tekintenünk.” – folytatta Simeone, aki a két ‘szörnyeteget’ is méltatta.

“A Barcelonáról hajalmosak vagyunk azt gondolni, hogy rosszul futballoznak, de a PSG elleni visszavágón is megmutatták, hogy ez nincs így, hiszen akár még meg is fordíthatták volna a párharcot! A Real madrid, pedig a Real Madrid, egy olyan klub, amelyet a győzelem éltet, bármit megtesznek a siker érdekében!” – Így Az Atlético trénere.