Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: az új elnök döntött Dembélé sorsáról – sajtóhír

A múlt vasárnapi elnökválasztás megnyerésével visszatérő Joan Laporta azonnal belevetette magát a munkába, legalábbis a Barcelonát irányító sportvezetőtől egyre több elképzelés szivárog ki a  katalán sajtóban…

A katalán Sport nevű lap úgy tudja, hogy a Barcelona újdonsült elnöke, Joan Laporta mindenképpen a fő feladatai között fogja számon tartani, hogy minél előbb meghosszabbítsa a klubnál Ousmane Dembélé 2022-ig érvényes szerződését, mivel a távozásra ítélt Antoine Griezmannal ellentétben, a továbbiakban is számítana a francia támadó szolgálataira.

Mint ismeretes, a 23 esztendős csatár az elmúlt szezonban sérülései és formahanyatlása miatt mindössze öt bajnokin és négy BL-meccsen tudott csapata rendelkezésére állni, és csupán egyetlen találat fűződött a nevéhez. Az idei kiírásban viszont újra egyre hasznosabb tagja tud lenni a csapatnak, minden sorozatot figyelembe véve 33 mérkőzés alatt nyolc találatot jegyzett eddig a 2020-2021-es kiírásban.

Dembélé egyelőre még mindig tudta beigazolni az előzetesen hozzáfűzött reményeket, hiszen emlékezhetünk rá, hogy 2017 nyarán 105 millió euró és további bónuszok ellenében igazolta le őt a Barca a Borussia Dortmundtól. Számos sérülése és pályán kívüli kihágása révén korábban sokszor adódtak nézeteltérései a klubon belül, de miután megannyi alkalommal hiába próbáltak meg eladni, úgy tűnik, hogy a régi-új elnök számítana a tehetséges csatárra, aki előtt adott esetben még hosszú jövő állhat a Camp Nouban.