Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcelona készen áll csatára eladására – sajtóhír

A múlt vasárnapi elnökválasztás megnyerésével visszatérő Joan Laporta néhány nap alatt már számtalan markáns ötlettel állt elő: megállapodtak David Alabával; továbbá a lejáró szerződésű Lionel Messi maradásra bírása érdekében ajánlatot tettek Sergio Agüerónak; a minap pedig már egy új edzőjelölt neve is felmerült

Az AS aktuális információi szerint a Barcelona új vezetősége nem fog igényt tartani a továbbiakban a már eddig is sokat bírált Antoine Griezmann szolgálataira, hanem lehetőség szerint tovább akarják adni a világbajnok francia támadót.

A 29 esztendős francia szélső korábban igazi sztár volt a “matracosoknál”, azonban hosszas huzavona végén végül igent mondott a katalánok hívószavára, ahol azonban csak egy lett a sok közül. Griezmann szűk két évvel ezelőtt 120 millió euró ellenében igazolt át a Barcához az Atlético Madrid együttesétől, ám új állomáshelyén egyelőre meg sem tudta közelíteni korábbi formáját és a klub elvárásait sem. Griezmann első barcelonai idényében minden sorozatot figyelembe véve 48 mérkőzésen 15 találatig jutott, a másodikban egyelőre 38 meccsen 12 gólnál tart, a bajnokságban mindössze hatszor volt eredményes.

A Barcelona egykori aranylabdás bolgár legendája, Hriszto Sztoicskov minap tett éles kijelentése szerint a katalánok “tíz emberrel játszottak, mivel Griezmann is pályán volt” a PSG elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján.