Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meccs közben törtek be a PSG sztárjához, lecserélték

Egybehangzó francia beszámolók szerint a vasárnap esti Paris Saint-Germain-Nantes mérkőzés közben rablók törtek be a párizsi sztárcsapat játékosának otthonába, ahol családja tartózkodott…

A Paris Saint-Germain vasárnap esti mérkőzésének második félideje alatt a klub igazgatója, Leonardo felhívta a vezetőedző Mauricio Pochettinót, hogy cserélje le Ángel Di Maríát, mivel a csapattal néhány napja szerződést hosszabbító klasszis házába fegyveresek törtek be, és a családja is veszélyben van.

A mérkőzés után a PSG annyit közölte, hogy személyes okok miatt cserélték le a játékost, amely a francia sajtó szerint azt jelenti, hogy Di María házába betörtek a mérkőzés ideje alatt. Az RMC Sport szerint később a klub megerősítette a betörést, és hogy a családja is otthon tartózkodott az esetnél. Egyelőre hivatalosan sem a klub, sem a játékos nem adott tájékoztatást Di María feleségének és két kislányának állapotáról, de a L’Équipe szerint családját elrabolták, míg a közösségi médiában terjedő hírek szerint a betörők fogságba ejtették őket.

Az ESPN nem sokkal később arról számolt be, hogy a meccs közben Marquinhoshoz ugyancsak betörtek, de a brazil hátvéd végig játszotta a mérkőzést, neki a szülei tartózkodtak otthon a bűncselekmény időpontjában.

Párizsban már erre specializálódott bűnbandák fosztogatják a játékosok otthonait, az elmúlt másfél éven belül többek közt Thiago Silva, Sergio Rico és Eric Maxim Chupo-Moting lakásában törtek be mérkőzés közben, míg legutóbb januárban Mauro Icardi házát rabolták ki és vittek el órákat, ékszereket 350 ezer font értekben.