Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea adhat lehetőséget a Juventus kegyvesztettjének – sajtóhír

Nemzetközi sajtóhírek szerint a múlt hétvégi forduló döntetlent játszó Chelsea csapata a következő nyáron ismét csatárt szeretne igazolni, és egyre konkrét kiszemeltjük már biztosan van egy mozdítható játékos személyében…

 

A France Football értesülései szerint a támadót kereső Chelsea együttese 50 millió fontért megszerezheti a Juventus együttesében egyre kevesebb lehetőséghez jutó Paulo Dybala játékjogát a közelgő, nyári átigazolási időszak során.

A 27 éves argentin csatár a 2019-2020-as szezonban minden sorozatot figyelembe véve 46 meccsen 17 gólt szerzett. Ennek ellenére az idei kiírásban ismét jobbára csak csereként számoltak vele, korábbi sérülései és formahanyatlása révén Andrea Pirlo irányítása alatt csupán 11 bajnokin és öt BL-meccsen jutott szóhoz az aktuális kiírásban.

Dybala pechjére az elmúlt időszakban ismét egyre többet volt kezdő, ám január elején megint lesérült, amikor legfeljebb három hét kihagyást jósoltak neki, de ez végül már mostanra tovább húzódott, és még mindig nem egészséges. Jelenleg továbbra sem tudja senki, hogy meddig nem játszhat még, vagy hogy egyáltalán mi baja.

Megszokhattuk tavaly nyáron, hogy a Chelsea bátran veti bele magát a költekezésbe, így amennyiben hihetünk a fenti értesüléseknek, a most kilátásba helyezett transzfer a londoniak léptékével nézve még egész barátságos feltételek mellett mehetne végbe.