Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem kell műteni a Juventus klasszisát

Bár legutóbb úgy tűnt, hogy hamarosan visszatérhet, továbbra sem egészséges a Juventus hosszabb ideje térdsérüléssel bajlódó sztárja, komolynak mégsem tűnik a problémája, ahhoz azonban éppen elég komoly, hogy ne tudják mikor térhet vissza a pályára…

 

A Juventus vezetőedzője, Andrea Pirlo a pénteki sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy a térdsérüléssel bajlódó Paulo Dybalának nincs szüksége műtétre, miután a napokban egy specialista vizsgálta ki őt Barcelonában. Azt azonban egyelőre a torinóiak egykori világbajnok klasszisa sem tudta megmondani, hogy mikor számíthat is bevetésre az argentin játékosa.

A 27 esztendős argentin támadó a 2019-2020-as szezonban minden sorozatot figyelembe véve 46 meccsen 17 gólt szerzett. Ennek ellenére az idei kiírásban ismét jobbára csak csereként számoltak vele, korábbi sérülései és formahanyatlása révén Pirlo irányítása alatt csupán 11 bajnokin és öt BL-meccsen jutott szóhoz az aktuális kiírásban. Pechjére az elmúlt időszakban ismét egyre többet volt kezdő, ám január elején megint lesérült, amikor legfeljebb három hét kihagyást jósoltak neki, de ez végül már mostanra tovább húzódott, és még mindig nem egészséges.

A Juventus elveszítette a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzését az FC Porto ellen, míg az olasz bajnokság (Serie A) idei szezonjában 22 mérkőzés alatt szerzett 45 pontjával a harmadik helyet foglalja el a két milánói gigász mögött.

A torinói gigász a bajnokság folytatásában szombat este a középmezőnyben tanyázó Hellas Verona csapatához látogat, miközben az említett Dybala mellett különféle sérülésekből kifolyólag Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Juan Cuadrado, Arthur Melo és Álvaro Morata sem állhat a csapat rendelkezésére.