Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Még mindig vizsgálják a Juventus sztárjának sérülését

Bár legutóbb úgy tűnt, hogy hamarosan visszatérhet, továbbra sem egészséges a Juventus hosszabb ideje térdsérüléssel bajlódó sztárja, akivel immár egy specialistához fordultak…

A nemzetközi sajtó megerősítette, hogy a Juventus hosszabb ideje térdsérüléssel küzdő kiválósága, Paulo Dybala a szerdai napon Barcelonába utazott, hogy a specialistának számító Ramon Cugat vizsgálja meg az állapotát, miután a torinói klubnál attól tartanak, hogy a szűnni nem akaró probléma miatt műtétre fog kényszerülni a játékos.

A 27 esztendős argentin támadó a 2019-2020-as szezonban minden sorozatot figyelembe véve 46 meccsen 17 gólt szerzett. Ennek ellenére az idei kiírásban ismét jobbára csak csereként számoltak vele, korábbi sérülései és formahanyatlása révén Pirlo irányítása alatt csupán 11 bajnokin és öt BL-meccsen jutott szóhoz az aktuális kiírásban. Pechjére az elmúlt időszakban ismét egyre többet volt kezdő, ám január elején megint lesérült, amikor legfeljebb három hét kihagyást jósoltak neki, de ez végül már mostanra tovább húzódott, és még mindig nem egészséges.

A Juventus elveszítette a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzését az FC Porto ellen, míg az olasz bajnokság (Serie A) idei szezonjában 22 mérkőzés alatt szerzett 45 pontjával a harmadik helyet foglalja el a két milánói gigász mögött.