Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A hétvégi fordulóban visszatérhet a Juventus sztárja – sajtóhír

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccse elvesztése után a Juventus úgy tűnik, hogy hosszú idő után kiegészülhet egy fontos hiányzójával a soron következő bajnoki mérkőzésre…

A Sky Sport Italia legfrissebb beszámolói szerint Paulo Dybala minden bizonnyal visszatérhet a Juventus soraiba bokasérülése után a torinói gárda jövő hétfőn esedékes, Crotone elleni olasz bajnoki (Serie A) mérkőzésre.

A 27 esztendős argentin támadó a 2019-2020-as szezonban minden sorozatot figyelembe véve 46 meccsen 17 gólt szerzett. Ennek ellenére az idei kiírásban ismét jobbára csak csereként számoltak vele, korábbi sérülései és formahanyatlása révén Pirlo irányítása alatt csupán 11 bajnokin és öt BL-meccsen jutott szóhoz az aktuális kiírásban. Pechjére az elmúlt időszakban ismét egyre többet volt kezdő, ám január elején megint lesérült, amikor legfeljebb három hét kihagyást jósoltak neki, de ez végül tovább húzódott.

A Juventust az utóbbi időben több sérülés is sújtotta, Juan Cuadrado és Arthur például kihagyni kényszerült az FC Porto elleni BL-párharc első felvonását, míg Giorgio Chiellini és Rodrigo Bentancur éppen ezen a hétközi mérkőzésen szenvedett kisebb sérülést.

A bajnoki címvédő a múlt héten fájó vereséget szenvedett a Napolitól, ennek ellenére a negyedik helyen áll a bajnokságban, egyel kevesebb játszott mérkőzéssel nyolc ponttal lemaradva az éllovas Inter mögött.