Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Nem súlyos a kapitány sérülése!

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus gárdája közleményt adott ki két játékosával, Rodrigo Bentancurral és Giorgio Chiellinivel kapcsolatban, akiket a Porto elleni BL mérkőzés után kellett kivizsgálni.

Mint arról beszámoltunk, a Juventus tegnap este a Porto otthonában 2-1-es vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán. Az “Öreg Hölgy” szurkolói nem csupán az eredmény miatt aggódhattak, hanem azért is, mert a csapatkapitány Giorgio Chiellinit a 35. percben le kellett cserélni, miután a jobb vádlijával adódott probléma, ami az utóbbi években is már gyakran előfordult. A 36 esztendős futballista a mai nap folyamán átesett az orvosi kivizsgáláson, ahol kimutatták, hogy nincs komoly sérülése, viszont kérdéses, hogy mikor térhet vissza. Az első diagnózisok alapján nagyjából két hétig nem számíthat rá Andrea Pirlo, de a kapitány állapotát napról-napra vizsgálni fogják majd.

Chiellini mellett a Porto elleni mérkőzésen végig a pályán lévő Rodrigo Bentancurt is kivizsgálták, de nála sem mutattak ki semmi komoly sérülést, így hamarosan ő is a pályán lehet.