Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: felépült sérüléséből a Milan sztárja, játszhat a ManUnited ellen

Az olasz élvonalbeli bajnokságban szereplő AC Milannak a hivatalos honlapján közzétett fotóiból kiderült, hogy a csapat kulcsjátékosa, Zlatan Ibrahimovic újra teljes értékű edzésmunkát végzett. Mindez azt jelenti, hogy a svéd klasszis pályára léphet a Manchester United elleni nyolcaddöntő-visszavágón az Európa-ligában.

A 39 esztendős csatár az utóbbi hetekben izomsérülés miatt nem volt bevethető állapotban, többek között az Old Traffordon rendezett odavágót is ki kellett hagynia. Ibrahimovic bevetése azért is jelenthet pikantériát, mert a 195 centiméter magas futballista korábban az MU színeiben is játszott.

A Milan viszonylag jó helyzetben fogadja majd a Vörös Ördögöket csütörtökön, hiszen Stefano Pioli gárdája az első összecsapáson 1–1-es döntetlent ért el a manchesteriek otthonában.

Ibrahimovic az idei szezonban is hozza a tőle megszokott kiegyensúlyozott teljesítményt, így óriási segítséget jelenthet a visszatérése milánói szempontból: a rutinos gólvágó minden sorozatot figyelembe véve 21 találkozón 16 gólt és 2 előkészítést jegyzett az idényben.