Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hihetetlen helyen kötött ki a Milan egykori sztárja – HIVATALOS

Az utoljára Brazíliában játszott, legutóbb Portugáliában mindössze egy hetet töltő egykori szépreményű japán tehetség végre ismét csapatot talált magának…

 

A lassan egyre nagyobb világutazóvá avanzsáló Keisuke Honda a hétfői napon leszerződött az azerbajdzsáni Premier League-ben listavezető Neftci Baku együtteséhez az aktuális idény hátralévő részére.

A 34 éves egykor hatalmas tehetségnek kikiáltott középpályás pályafutása fénypontját egyértelműen 2014 és 2017 között töltötte az AC Milan alkalmazásában, majd bejárta Mexikót és Ausztráliát, 2019-ben négy mérkőzés erejéig a holland élvonalbeli Vitesse gárdájánál próbálkozott, kevés sikerrel, míg tavaly a brazil élvonalból végül kieső Botafogo együttesében tűnt fel. Honda idén februárban leszerződött a portugál Portimonense csapatához, ám nem tudták őt beregisztrálni, így egy hét után távozott tőlük.

A 98-szoros japán válogatott játékos abban reménykedik, hogy a nyári tokiói olimpián túlkorosként tagja lehet a hazai válogatottnak, ezért mindenképpen le kellett szerződnie egy csapathoz, ahol lehetőséget is kaphat a bizonyításra.