Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Nem passzolnak nekem a csapattársaim” – kifakadt a ManCity klasszisa

Elégedetlenül hagyta el a pályát a Bajnokok Ligája legutóbbi játéknapján a Manchester City történelmének legeredményesebb futballistája, Sergio Agüero: az argentin válogatott csatár úgy vélte, a csapattársai szándékosan nem hozták őt játékba a mérkőzésen – legalábbis az ESPN értesülései szerint.

A 32 esztendős gólvágó a lefújást követően állítólag a manchesteriek egyik pályaedzőjének panaszolta el magát, úgy érezte, a kollégái nem szolgálják ki őt kellőképen.

„Nem passzolnak nekem a csapattársaim” – egészen pontosan így fogalmazott Agüero.

A rendkívül gólveszélyes játékos kifakadásának lehet alapja, ugyanis Riyad Mahrez, Raheem Sterling és Kevin De Bruyne többnyire egymást vagy a kapura lövést választották abban a 15-20 percben, amelyet Agüero csereként beállva a pályán töltött.

Agüero az elmúlt egy évben folyamatosan sérüléssel bajlódott, így a magabiztosságának és a csúcsformájának visszanyerésére még biztosan várni kell. Ráadásul az sem segít a helyzetén, hogy a szezon végén lejár a szerződése az Égszínkékekkel, tehát bizonytalan a jövője.

Pep Guardiola legénysége egyébként nagyon simán, 4–0-s összesítéssel jutott a legjobb nyolc közé a legrangosabb európai kupasorozatban.