Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atalanta kulcsemberével erősítene a Juventus! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese a nyári átigazolási időszakban az Atalanta szélsőjét, Robin Gosenst szerződtetné. A bergamóiak játékosát 40 millió euróért szerezhetik meg.

Olasz sajtóértesülések szerint a Juventus a nyári átigazolási időszakban komoly erőket fog mozgosítani Robin Gosens megszerzéséért. A német szélsőt abban az esetben igazolná le az “Öreg Hölgy”, ha Alex Sandro távozna a szezon végén. A Calcio Mercato értesülései alapján az Atalanta csak abban az esetben lenne hajlandó megválni egyik kulcsemberétől, ha legalább 40 millió eurót képes érte kifizetni egy klub. Az olasz szaklap szerint ugyanis nem a Juve az egyetlen csapat, amelynek a radarján szerepel a 26 esztendős játékos, hanem a PSG is figyelemmel kíséri Gosens helyzetét.

A német futballista 2017 nyara óta erősíti az Atalanta együttesét, amelynek színeiben eddig 139 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 25 gólt és 19 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2022 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 28 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.