Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Berbatov Ronaldoról: „Nem a Real Madridra, hanem kihívásokra vágyik”

Az AS-nak adott interjút a Manchester United és a bolgár válogatott korábbi klasszis támadója, Dimitar Berbatov A manapság csatáredzőként dolgozó szakember Cristiano Ronaldo pletykált, madridi visszatérésével kapcsolatban is megszólalt.

Pár napja folyamatosan témát szolgáltat a sajtónak Cristiano Ronaldo esetleges visszatérése a Real Madridhoz. A portugál zseni rendre leég nemzetközi szinten a Juventus-szal, és a szerződése a következő idény végén lejár. Állítólag még a „Királyiak” is szívesen látnák a 36 esztendős támadót, aki továbbra is klasszis formát.

Berbatov szerint nem lenne feltétlenül jó ötlet Ronaldo számára, ha tényleg újra a Real Madrid játékosa lenne. A bolgár szerint egykori manchesteri csapattársa még mindig éhes a sikerre:

„Cristiano mindig éhezni fogja az új célokat és kihívásokat. A visszatérése egy olyan környezetbe, egy biztonságos térbe, még mindig kihívást jelentene, de úgy gondolom, hogy CR7 ki akar lépni a komfortzónájából, és nem fog vissza menni. Lehet, hogy a Real mezének ismételt viselése most nem olyan dolog, mint amilyet ő szeretne. Persze a Blancoknak nyilvánvalóan csodálatos lenne, ha ezt megtenné. A visszatérés oda, ahol csak nyert valaki, nem mindig működik a futballban, ezt most is így látom.”

– nyilatkozta Berbatov.