Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El-sorsolás: ellenfelet kapott a MU és az Arsenal is

Közvetlenül a Bajnokok Ligája-negyeddöntőinek sorsolása után az UEFA nyoni központjában a péntek délutáni órákban kisorsolták a negyeddöntők párosításait és a további ágrajzot a második számú európai nemzetközi sorozatban is…

Az Európa-liga negyeddöntőjében a Rangers gárdáját idegenben kiejtő Slavia Praha együttesét kapta a végső győzelemre is esélyesnek tartott Arsenal csapata. A párharc továbbjutójának ellenfele hatalmas meglepetésre a Tottenham kiejtésével negyeddöntős Dinamo Zagreb és a Villarreal ütközetének győztese lesz majd az elődöntőben.

A negyeddöntő slágerpárosítása az Ajax Amszterdam és az AS Roma közötti párharc lehet, ahonnan a továbbjutó ellenfele a négy között majd az AC Milan ellen diadalmaskodó Manchester United vagy a spanyol Granada lesz.

A negyeddöntők sorsolása alkalmával nem volt előzetes kiemelés, és az azonos országból származó együttesek is összekerülhettek (volna) egymással.

A negyeddöntők első mérkőzéseit április 8-án, az egyes párharcok visszavágóit egy héttel később április 15-én rendezik meg. Az elődöntő összecsapásait április 29-én, valamint május 6-én tartják. Az Európa-liga 2020-2021-es kiírásának döntőjét május 26-án játsszák a lengyelországi Gdanskban.

Az Európa-liga negyeddöntőinek párosításai: