Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: “elnézést kérek mindenkitől”

Ahogyan arról beszámoltunk, óriási meglepetésre a Tottenham az első mérkőzés 2-0-s megnyerése után kiesett a Dinamo Zagreb elleni nyolcaddöntő-párharcban az Európa-ligából…

A kiesést követően a Tottenham menedzsere, José Mourinho átment az ellenfél öltözőjébe gratulálni a Dinamo Zagreb továbbjutásához, a sajtótájékoztatón pedig képtelen volt leplezni csalódottságát:

“Fontos meccset játszottunk, de a csapatomból mintha egyedül én éreztem volna így. A játékosaim csak akkor hitték el, hogy bajban lehetünk, amikor a Dinamo megszerezte a második gólt. A futballban a futballisták minősége helyett sokszor a mérkőzéshez való hozzáállás dönt, és az ellenfelünk ebben ma fölénk nőtt. Több mint szomorú vagyok, teljesen le vagyok sújtva. Együttesem nevében elnézést kérek minden Tottenham-drukkertől, még akkor is, ha a csapatomból talán vannak néhányan, akik nem osztják most az érzéseimet.

Az utolsó tíz percet leszámítva, amikor tényleg megpróbáltunk tenni valamit a továbbjutásunkért, a rendes játékidőben és a hosszabbítás első felében csak az egyik csapat tette ki mindenét a pályára, ezek pedig nem mi voltunk. Az ellenfél játékosai vért izzadtak, és minden erejüket beleölték a mai meccsbe, szerényen, alázattal futballozott ma a Dinamo Zagreb, amely minden dicséretet megérdemel.”

Alighanem az El-nyolcaddöntők legnagyobb meglepetése volt a Spurs nyert helyzetből való kiesése, melyet követően Mourinho a ritkábban látható, emberi oldaláról mutatkozott be.