Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyol csapat csábítja a River Plate sztárját – sajtóhír

Spanyol lapinformációk szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Celta Vigo gárdája le akarja igazolni a River Plate szombaton mesternégyest jegyző kolumbiai sztárcsatárát

A Marca információi szerint argentin vezetőedzője, Eduardo Coudet kérésére a Celta Vigo gárdája a nyári átigazolási időszakban szerződtetni szeretné a River Plate kolumbiai támadóját, Rafael Santos Borrét.

A 25 esztendős  csatár 2015-ben szerződött az Atlético Madrid csapatához, ám a “Matracosok” alkalmazásában eltöltött két idényből az elsőt nevelőcsapatánál, a másodikat pedig a Villarrealnál kölcsönben töltötte. Utóbbi időszakról a közelmúltban Borré felesége elárulta, hogy a fiatal támadó annyira maga alatt volt és rosszul érezte magát a sikertelenség miatt, hogy  még pályafutása befejezését is fontolóra vette.

Szerencsére nem így tett, hanem 2017-ben visszatért a Dél-amerikai kontinensre, azóta a River gólvágója, az argentin bajnokság 2019-2020-as idényében 12 találattal lett társgólkirály. Remek teljesítménye révén pedig neve ismét felmerült az európai csapatok lehetséges átigazolási közt, korábban már az Atlético is újra fontolóra vette, hogy lehetőséget biztosítson számára, míg a közelmúltban a Libertadores-kupa-győztes Palmeiras együttese is kacérkodott a szerződtetésével.